Τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας είναι για να διαλέξετε

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Συλλέγουμε τις πληροφορίες από σας όταν τοποθετείτε μια διαταγή, προσυπογράφετε στο ενημερωτικό δελτίο μας, αποκρίνεστε σε μια έρευνα ή συμπληρώνετε μια μορφή.

 

Κατά τη διαταγή ή καταχώρηση στην περιοχή μας, όπως κατάλληλη, τον μπορείτε να κληθείτε να εισαγάγετε το σας: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση αποστολής, αριθμός τηλεφώνου ή πληροφορίες πιστωτικών καρτών. Μπορείτε, εντούτοις, να επισκεφτείτε την περιοχή μας ανώνυμα.

 

Τι χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για;

Οποιεσδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

Σημείωση: Εάν ανά πάσα στιγμή θα επιθυμούσατε να διαγραφείτε από τη συνδρομή από τη λήψη των μελλοντικών ηλεκτρονικών ταχυδρομείων, περιλαμβάνουμε λεπτομερής διαγραφόμαστε από τη συνδρομή τις οδηγίες στο κατώτατο σημείο κάθε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;

Εφαρμόζουμε ποικίλα μέτρα ασφάλειας για να διατηρήσουμε την ασφάλεια της προσωπικής πληροφορίας σας όταν τοποθετείτε μια διαταγή ή εισάγετε, υποβάλλετε, ή έχετε πρόσβαση στη προσωπική πληροφορία σας.

Προσφέρουμε τη χρήση ενός ασφαλούς κεντρικού υπολογιστή. Όλοι παρείχαν τις ευαίσθητες/πιστωτικές πληροφορίες διαβιβάζονται μέσω της ασφαλούς τεχνολογίας στρώματος υποδοχών (SSL) και κρυπτογραφούνται έπειτα στους προμηθευτές πυλών πληρωμής μας τη βάση δεδομένων για να είναι μόνο προσιτοί από εκείνους που εγκρίθηκαν με τα ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα, και πρέπει για να κρατήσουν τις πληροφορίες εμπιστευτικές.

 

Χρησιμοποιούμε τα μπισκότα;

Χρησιμοποιούμε τα μπισκότα για να μας βοηθήσουμε να θυμηθούμε και να επεξεργαστούμε τα στοιχεία στο κάρρο αγορών σας και για να προσδιορίσουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιούνται. Αυτό μας βοηθά να αναλύσουμε την κυκλοφορία webpage και να βελτιώσουμε τον ιστοχώρο μας. Τα μπισκότα είναι μικρά αρχεία που μια περιοχή ή οι μεταφορές φορέων παροχής υπηρεσιών της στους υπολογιστές σας σκληρούς οδηγεί μέσω της μηχανής αναζήτησης Ιστού σας (εάν επιτρέπετε) που επιτρέπει στις περιοχές ή τα συστήματα φορέων παροχής υπηρεσιών για να αναγνωρίσει τη μηχανή αναζήτησης σας και να συλλάβει και να θυμηθεί ορισμένες πληροφορίες.

Εάν προτιμάτε, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τον υπολογιστή σας να σας προειδοποιήσει κάθε φορά που στέλνεται ένα μπισκότο, ή μπορείτε να επιλέξετε να κλείσετε όλα τα μπισκότα μέσω των τοποθετήσεων μηχανών αναζήτησης σας. Όπως τους περισσότερους ιστοχώρους, εάν κλείνετε τα μπισκότα σας, μερικές από τις υπηρεσίες μας μπορούν να μην λειτουργήσουν κατάλληλα. Εντούτοις, μπορείτε ακόμα να τοποθετήσετε τις διαταγές πέρα από το τηλέφωνο ή με την επαφή της εξυπηρέτησης πελατών.

 

Αποκαλύπτουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες στα εξωτερικά κόμματα;

Δεν πωλούμε, δεν κάνουμε εμπόριο, ή ειδάλλως μεταφορά στα εξωτερικά κόμματα οι προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες σας. Αυτό δεν περιλαμβάνει τους εμπιστευμένους τρίτους που μας βοηθούν στη λειτουργία του ιστοχώρου μας, τη διεύθυνση της επιχείρησής μας, ή τη συντήρηση σας, εφ' όσον συμφωνούν να κρατήσουν εκείνα τα κόμματα αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές.

 

Σε απευθείας σύνδεση πολιτική μυστικότητας μόνο

Αυτή η σε απευθείας σύνδεση πολιτική μυστικότητας ισχύει μόνο για τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του ιστοχώρου μας και όχι για τις πληροφορίες συλλεχθείσες off-$l*line.

 

Η συγκατάθεσή σας

Με τη χρησιμοποίηση της περιοχής μας, συγκατατίθεστε με την πολιτική ιδιωτικότητας του ιστοχώρου μας.

 

Αλλαγές στην πολιτική μυστικότητάς μας

Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική μυστικότητάς μας, θα τοποθετήσουμε εκείνες τις αλλαγές σε αυτήν την σελίδα.

Αυτή η πολιτική τροποποιήθηκε στο τέλος την Παρασκευή 7 Απριλίου 2014.

 

 

Επαφή μας

το forest@forestgrower.com

 

 

Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική μυστικότητας μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες κατωτέρω.

86-13266583227
forest.lv@yahoo.com